27. 1. 2015

Sledování výroby v oboru automotive

IAC Group Czech s.r.o. je výrobní firma působící v automobilovém průmyslu a českou pobočkou mezinárodní firmy
IAC (International Automotive Components), která má továrny v 9 zemích Evropy. IAC se zabývá jak návrhy designu, tak výrobou interiérů, řešením přístrojových dessk včetně potrubí a rozvodů vzduchu, výrobou čalounění dveří a různých dílů interiérů i exteriérů vozidel.

V minulém týdnu BARTECH dokončil zajištění sledování výroby na lince „Superb“ pobočky International Automotive Components Group s.r.o., kde se vyrábí palubní desky pro Škodu SX48 Superb. Mezi 10 pracovišť této linky patří např. Scoring, Flaming, Fouming, Milling, Infrared welding, Ultrasonic welding atd. Naše komplexní řešení „xTrace“ zajišťuje sledování výroby a její efektivní řízení. Systém ověřuje správné kusy a dle kontroly komplexně přiřazuje pracovní postupy (např. opracování dílu), povoluje nebo zakazuje spouštění strojů.

Tento systém je postaven na komplexnosti a součinnosti hardwaru jako jsou: ruční snímače LS2208, terminály Sembox nebo tištěné čárové kódy (dle potřeby se na výrobcích používají také 2D kódy nebo DPM značení).

Přehledné monitorování výroby je zajištěno pomocí webového rozhraní. Více TRACEABILITĚ na samostatném webu.

 

Odebírejte novinky

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module 

Zásady ochrany osobních údajů