24. 10. 2023

Automatická identifikace: krok k efektivnějšímu podnikání

V dnešní digitálně řízené éře je automatizace nezbytnou součástí moderní výroby. A ať už jde o sledování produktů, kontrolu kvality nebo zajištění bezpečnosti, je automatická identifikace mnohem víc než trend. Je to způsob, jak udržet krok s konkurencí a naplnit očekávání zákazníků. Pojďme si představit ty nejdůležitější a nejmodernější technologie automatické identifikace, které formují současný průmysl.

 

Termotransferové tiskárny: kvalita a odolnost

Termotransferové tiskárny, jak už název napovídá, používají k přenosu barvy  z tiskového pásku na etiketu teplo. Tyto tiskárny jsou ideální pro aplikace, kde je potřeba odolný a trvanlivý tisk, například pro etikety na zboží, štítky na kabely nebo průmyslové značení.

Tiskárny u nás najdete v různých velikostech a s různými výkony, aby vyhovovaly potřebám různých podniků. Nabízíme také širokou škálu funkcí, jako je řezání etiket, možnost tisku více etiket najednou a podpora různých typů čárových kódů.

 

Kamerové systémy, vaše třetí oko

Kamerové systémy vyřeší celou řadu úkolů. Ať už potřebujete sledovat pohyb na výrobní lince, zkontrolovat kvalitu nebo jednoduše jen zajistit bezpečnost, ukážou vám vše, co potřebujete vidět. Samozřejmě jsme je navrhli tak, aby se snadno používaly a přizpůsobily se potřebám různých podniků.

V nabídce máme širokou škálu kamerových systémů pro různé aplikace, včetně průmyslu, logistiky a maloobchodu. Kamerové systémy jsou založené na nejmodernějších technologiích strojového vidění a na jejich přesnost a spolehlivost se můžete spolehnout.

 

automatická identifikace kamerové systémy

Čtečky čárových kódů. Víc než jen čáry a čísla

Jak už jsme říkali, v dnešním světě je rychlý přístup k informacím víc než jen žádoucí. A dalo by se říct, že čtečky čárových kódů představují esenci automatické identifikace. Umí detekovat a číst čárové kódy s informacemi o produktu.

Ulehčí tak práci vašemu personálu, minimalizují chyby při zpracování objednávek a zefektivní celý proces. Ať už jde o maloobchod, logistiku nebo průmysl, tyto čtečky vám otevřou dveře do nového světa dat:

  • Maloobchod: čtečky čárových kódů se používají k rychlému a snadnému skenování produktů při prodeji.
  • Logistika: k sledování zásob a pohybu zboží.
  • Průmysl: k identifikaci a sledování materiálů a zařízení.

 

Péče, kterou si vaše zařízení zaslouží: servis pro automatickou identifikaci

Rychlý vývoj technologií automatické identifikace vyžaduje kvalitní a spolehlivé servisní zázemí. U nás najdete komplexní nabídku servisních služeb přesně pro vaše potřeby.

Ať už potřebujete záruční opravu nebo obecnou údržbu, naše servisní centrum je připraveno na značkách, aby uvedlo vaše zařízení zpět do plného provozu. Pro vás to znamená minimální výpadek a jistotu rychlé nápravy.

 

Podpora

Implementací systémů nebo zařízení naše spolupráce nekončí, ale začíná. Za zákaznickou podporou stojí v pohotovosti tým odborníků připravených řešit vaše požadavky.

Takže ať už hledáte technologii pro zlepšení tisku etiket, sledování produktů nebo kontrolu kvality, společnost Bartech vám může nabídnout řešení, které vaše podnikání posune na další úroveň. 

 

Odebírejte novinky

Zásady ochrany osobních údajů