28. 11. 2023

Potřebujete „označkovat“ výrobky? Tiskneme etikety na míru

Bez etiket by automatická identifikace nebyla. Už roky se v Bartechu věnujeme výrobě a tisku etiket pro různé účely, jako je označování zboží pro prodej, identifikace skladových položek nebo označování dílů v automotive. Co všechno můžeme udělat pro vás?

 

Tisk etiket rychle, přesně, efektivně

Děláme všechno pro to, aby byly důležité identifikační údaje vždy čitelné, a pokud je to žádoucí, vypadal štítek dobře a posílil tak image firmy. Proto etikety vyrábíme z vysoce kvalitních materiálů. K dispozici jsou v různých velikostech, tvarech a materiálech, aby vyhovovaly vašim konkrétním potřebám.

U nás si můžete vybrat z širokého spektra barev podle vzorníku Pantone, včetně signálních barev nebo etiket s předtištěnou grafikou, jako je logo vaší firmy. Nabízíme dokonce UV lakování pro extra ochranu a lesk.

Samolepicí etikety nabízíme v široké škále rozměrů. V závislosti na způsobu použití dodáváme etikety papírové, plastové z polypropylenu a polyetylenu nebo termo. Podle vlastností plochy, kam budete tištěné etikety lepit, vám samozřejmě doporučíme vhodný typ lepidla. 

Náš tip: přečtěte si, jak jsme pomohli s označováním dílců z lamina českému výrobci kancelářského nábytku.

 

automatická identifikace kamerové systémy

 

Barvící pásky do termotransferových tiskáren

Barvicí pásky nabízíme zákazníkům ve třech variantách: vosk, směs vosk-pryskyřice a pryskyřice.

  • Voskové pásky jsou vhodné zejména pro potisk papírových etiket s matným a pololesklým povrchem. Mají slabou odolnost vůči otěru, vysokým teplotám a chemickým rozpouštědlům.
  • Naopak pryskyřičné pásky se používají pro náročné aplikace především na plastové materiály a textilní pásky.
  • Voskovo-pryskyřičné pásky do tiskáren pak představují univerzální řešení a hodí se pro většinu podkladů.

 

Zakázkový potisk

Nechcete kupovat vlastní tiskárnu, ale potřebujete etikety s vlastním designem? Postaráme se o to. Vytvoříme pro vás etikety jakéhokoliv rozměru, přesně podle vašich specifikací, a zrealizujeme tisk v požadovaném množství – ať už jako jednorázovou zakázku nebo pravidelně. 

Jsme zvyklí na etikety tisknout různé grafické prvky, jako je logo společnosti, popisné texty s českou diakritikou, jakékoliv číselné informace (včetně sériových čísel, která mohou být konstantní, postupně se zvyšující či snižující), proměnné číselné a textové údaje z databází, a všechny standardní typy čárových kódů.

 

Potřebujete si etikety nejdřív prohlédnout a vyzkoušet?

Pošlete nám vaši adresu a my vám zašleme vzorník etiket s těmi nejoblíbenějšími druhy materiálů a lepidel.

Najdete v něm minimálně dvě etikety, které můžete otestovat v prostředí a na povrchu, kam hodláte etiketu aplikovat.

Vzorník obsahuje pouze část naší nabídky. Pokud tedy ani jeden druh materiálu nevyhovuje, ozvěte se nám a my se pokusíme najít to nejlepší řešení.



Odebírejte novinky

Zásady ochrany osobních údajů