18. 2. 2015

Skladová nástavba pro ABRU

Naše nástavba MOBILNÍ SKLADNÍK může být propojena s jakýmkoli standardním ekonomickým systémem ERP resp. jeho skladovým modulem. „MSU“ pracuje také se skladovými daty ABRY a umožňuje již spojení se všemi jejími dosavadními verzemi. Nyní jsme navázali na aktuální změny a vydali MSU v nové verze 5.0.4.33. MOBILNÍ SKLADNÍK tak nadále preferuje ABRU v tom, že oproti jiným informačním systémům se na ABRU napojuje přes datové rozhraní Abra Ole, tedy přímo a bezpečně do dat v jejím skladovém hospodářství.

Při úvodním zprovoznění se v aplikaci MSU v PC nastaví rozhraní „Plugin ABRA“. Poté lze používat spojení mezi daty ABRY (agenda sklad) a aplikací MSU v ručním mobilním terminálu – tzv. PDA se snímačem čárových kódů. Mobilní skladník je navíc schopen spolupracovat nejen s ABROU G3, ale také s ABROU G4 přes databázový server Oracle. Přehled licencí (dodání aplikace MSU) je v el. obchodě.

 

Odebírejte novinky

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module 

Zásady ochrany osobních údajů