10. 8. 2015

Zebra MS 3200

Na trhu ručních terminálů se objevil model MC 3200. PDA navazuje na světově úspěšnou řadu MS 31xx a různá provedení včetně typu s RFID. Nejnovější model MC 3200 může mít instalovaný systém buď Windows Embedded 7.0 CE nebo Android 4.1.

Na snímači kódů (1D nebo 2D) je i nadále možnost, aby se snímací část natočila o 90° na kteroukoli stranu, což je pro komfort obsluhy výjimečné. Samozřejmostí je vyšší výkon.

V naší firmě jsme vyzkoušeli model s 1D snímačem a samozřejmě jsme si prověřili naše aplikace. V prvé řadě řešení pro sklady k tvorbě dokladů MOBILNÍ SKLADNÍK. MSU se používal již na předchozích typech, aplikace byla přizpůsobena výjimečnému čtvercovému displeji tohoto PDA, což trvá (téměř všechna ostatní PDA mají obdélníkový displej).

Instalovali jsme také software INVENTARIZACE HMOTNÉHO MAJETKU, protože ten zákazníci také používají s předchozími typy PDA MC3090, MC3190 nebo i MC319z, který má RFID čtečku a naše aplikace ji umí používat.

Zprovoznili jsme i aplikaci QUALTIN . Ta je geniální svojí funkčností odvislé od zadané logiky. Na displeji jsou pak obrazovky s pokyny např. pro použití v docházce a evidenci osob, jinak ve výrobních procesech, v jednoduchém sběru dat atd.

Qualtin se používá nejčastěji na terminálech Touchbox, občas ale i na takovýchto PDA.

Odebírejte novinky

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module 

Zásady ochrany osobních údajů