16. 3. 2016

Tablet pro průmyslové prostředí

Naše spolupráce s výrobcem UNITECH trvá již více jak 15 let. Jako dlouholetý partner jsme tedy měli možnost vyzkoušet si nový tablet. Mezi současnými tablety není zvláštností procesor 1,5 GHZ, RAM 1 GB či Android 4.3. Co je však na tomto tabletu výjimečného?

Integrovaná klávesnice

Z hardwarového provedení okamžitě zaujme existence klávesnice, a to v pravé části zařízení. Klávesnice výrazně napomáhá potřebám kláves a není tedy nutné dokupovat externí klávesnici. A přestože zařízení očekává údaje obvykle z klávesnice, lze kdykoli použít softwarovou klávesnici v operačním systému Android. Výhodou klávesnice je také možnost naprogramovat si klávesy (H,E,S) ke spouštění vybraných aplikací.

2D skener

Při dnešním rozšíření 2D kódů (DataMatrix, QR code, Aztec …) se jedná o užitečné vybavení. Tzv. imager vám totiž umožňuje snímat 1D i 2D kódy. Tablet má pro skenování k dispozici více tlačítek – vlevo, vpravo i na spodní straně. A specialita: přes tzv. funkční klávesy si můžete nastavit vlastní skenovací tlačítko.

Tvrzené sklo

Velkokapacitní displej 7″ (Color Transmissive 1280×800 LCD) je kryt tvrzeným sklem. Zde je použit typ  tzv. Gorilla Glass, a to již třída III. S těmito odolnými skly má Unitech dostatečné zkušenosti, již roky se používají např. v mobilních ručních terminálech PA692.

Navíc je zařízení vybaveno portem micro USB ve standardu OTG, což umožňuje plnohodnotné připojení externích zařízení jako např. USB Flash, externí HDD. V závislosti na modelu a v prostoru pro baterii nachází slot pro SIM kartu a SD kartu. Obsahem balení je tablet s baterií, napájecí zdroj, redukční USB/micro USB kabel a pásek na ruku (handstrap). Více informací naleznete v našem ELEKTRONICKÉM OBCHODĚ.

Tablet Unitech model TB120 je tedy jedinečným modelem. Uživatel dostává vlastně 3 prvky v jednom zařízení: tablet, skener i klávesnici.

Odebírejte novinky

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module 

Zásady ochrany osobních údajů