1. 4. 2016

Mobilní skladník

verze 6.0.

Zveřejňujeme novou verzi aplikace, která se může pochlubit již mnoha stovkami instalací. Jedná se o řešení sestávající z mobilního ručního terminálu s vestavěným snímačem čárových kód a ze softwaru, který v něm umožní rychlou a správnou tvorbu skladových dokladů pro příjem, výdej, převod nebo inventuru.

Nová verze nese označení 6.0 a nemá žádné změny v datové struktuře, kterou se napojuje na informační systémy. K doporučené aktualizaci by tak měla stačit nová instalace v PC a samozřejmě v ručních terminálech PDA.

Z původní instalace v PC zůstává zachován jak seznam licenčních čísel, tak uživatelského nastavení. Přesto doporučujeme obrátit se na svého přímého dodavatele, kterým může být někdo z mnoha našich partnerských firem znalých svého vlastního informačního systému a konkrétního uživatelského nastavení v jednotlivých firmách. Jen v případě používání starší verze jak 5.0.2 ze srpna 2014 je potřeba drobného doplnění v exportu dat na straně informačního systému vůči MSU. Podrobnosti poskytujeme v „Příručce datové struktury“.

Zákazníci, kteří mají MSU dodaný v posledních 12 měsících, mají nárok na novou verzi 6.0 ZDARMA. Stejně tak ti, kteří si hradí roční podporu. V té je kromě aktualizací zahrnuta pomoc formou help desku, hodina poradenství zdarma – pomoc např. při reinstalaci, atd. 

Mezi nejužitečnější novinky patří doplnění dalších možností pro snímání nebo zadávání rozličných údajů skladníkem v terminálu. Může snímat čísla palet, volitelné „složené kódy“ GS1-128, zadávat různé hodnoty, apod. Přičemž aplikace sama kontroluje, zda hodnotu vůbec zadal, zda chybně nevložil nesprávný formát údaje, zda hodnotu nezadal nesprávně znova, atd.

Přehled novinek je v příslušné dokumentaci, kde je přesný seznam průběžných nových funkcí od verze 1.0 po 6.0 – celkem již přibližně 140 !

Odebírejte novinky

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module 

Zásady ochrany osobních údajů