14. 4. 2016

Inventarizace majetku verze 2.0.

Vydáváme novou verzi softwarového řešení pro moderní a efektivní provádění inventury majetku – HIM 2.0.

Aplikace v mobilním ručním terminálu s vestavěným snímačem čárových kódů (PDA, scanphone) umožňuje bezchybnou a rychlou práci. A je jedno, zda se jedná o majetek HIM, DIM, pracovní nářadí nebo vozidla.
V části aplikace v PC je pak mimo jiné tisk etiket s čárovými kódy na termotransferové tiskárně nebo možnost tisku výsledných formulářů na klasické tiskárně. Obojí je v ceně softwaru, bez nutnosti dokupovat samostatný software.

To nejdůležitější, co jsme opravili:  

Nový grafický vzhled aplikace v PC

V PC dostupnější Výsledky inventura a tisk

Doplněn tiskový jazyk pro tiskárny Zebra (ZPL)

Možnost přihlašování osob v terminálu při skrytí seznamu osob

Větší upozornění při přepisu dat v terminálu PDA

Nová verze HIM 2.0 nemá žádné změny v datové struktuře, takže lze používat dosavadní data. Také při reinstalaci zůstává zachováno uživatelské nastavení jak v počítači, tak v ručním terminálu. Tam si totiž na displeji může každý dle sebe nastavit šířky sloupců v seznamech, jejich pořadí, atd.

S aktualizací aplikace doporučujeme obrátit se na svého přímého dodavatele, tj. BARTECH nebo některou z našich partnerských firem znalých vašeho informačního systému a konkrétního uživatelského nastavení a potřeb.

Zákazníci, kteří zakoupili verzi v posledních 12 měsících, mají nárok na novou ZDARMA. A to v rámci tzv. roční technické podpory, kterou poskytujeme pro 1. rok bez požadavku úhrady. A stejně obdrží verzi zdarma dřívější uživatelé, kteří si hradí technickou podporu pravidelně každý rok. V této je kromě nových verzí zahrnuta mj. pomoc typu „help desk“ (hodina zdarma), pomoc při reinstalaci, atd. Obchodní položka podpory s updatem HIM je zde, liší se dle počtu licencí (ručních terminálů).

 

Odebírejte novinky

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module 

Zásady ochrany osobních údajů