30. 8. 2017

Mobilní skladník uvolňuje ruce

S aplikací Mobilní skladník (MSU) jsme se mohli setkat u mnoha klasických ručních terminálů PDA, ať už ležících v dlani nebo sevřených pomocí pistolové rukojeti. V obou případech ale bylo třeba jedné ruky kvůli držení terminálu. A při nutnosti mít obě ruce volné, např. kvůli objemnému zboží, terminál mohl překážet. Sami jsme viděli manipulaci skladníka se zbožím oběma rukama i s terminálem tak, že se zrovna osvědčila odolnost zařízení proti pádu z výšky 1 metr na beton ?

Nyní už není nutné terminál odkládat nebo sbírat z podlahy. Aplikaci Mobilní skladník včetně nejnovější verze MSU 7.0 je možné využívat i s novými terminály Zebra WT41NO. Ten skladníkům doslova uvoľňuje ruce, protože zařízení je umístěno na zápěstí. Samotné snímání kódů je pak rešeno tzv. prstencovým skenerem, ktěrý je s terminálem spojený buď malým kabelem nebo bezdrátově přes Bluetooth. Ruce jsou tak volné a aplikace stále „po ruce“.

 

Terminál Zebra WT4190 je vhodný také tam, kde se často zadává nějaký údaj k položkám zboží nebo k dokladům, klávesnice má celkem 23 tlačítek. Je vhodné uvést, že hmotnost na ruce při standardní baterii je 320 gramů (velkokapacitní má o 50 g více). Displej má úhlopříčku 2,8 palce a stupeň krytí proti vodě a prachu IP54. Systém Windows je v Zebře z nejnovějších klasických mobilních: Embedded 7.0.

Samozřejmostí je možnost spojení terminálu s PC přes wifi, takže je běžná aktualizace dat mezi MSU v terminálu a skladovým ERP systémem. Spojení 2 řešení – aplikace MSU a terminál Zebra WT – tedy přináší nové možnosti využívání evidence skladových operací.

Odebírejte novinky

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module 

Zásady ochrany osobních údajů