27. 9. 2021

Řízení výroby není žádný med. MES vám může život trochu osladit. V čem vám pomůže a co všechno vám ohlídá?

Je vaše výroba plná úskalí? Stále to někde vázne a vy tomu nemůžete přijít na kloub? Možná je na čase najít si parťáka, který vám pomůže s řízením výroby a bude vám podávat podrobné reporty. S MES v zádech rozlousknete i ten nejtvrdší oříšek. 

S výrobou jsou spojeny PROBLÉMY. Čím dál složitější a náročnější procesy kdekoho uvádějí do rozpaků. Nebojte, nejste v tom sami. Podívejte se s námi, jaké problémy jsme v poslední době řešili. U firem jako jste vy. Třeba se v tom najdete také: 👇

MES xTrace je v řízení výroby expert – na všech frontách

 

Jak vidíte v tabulce nahoře, každý problém má řešení. Neházejte hned flintu do žita. „Na/hoďte“ raději do svého systému MES xTrace, který vám spoustu věcí ulehčí. Ušetříte výrobní náklady, energii pracovníků i své vlastní nervy.

Kdo MES xTrace dennodenně využívá:

🟦 Operátoři – kteří díky systému vědí, co se kde děje. Operátoři spouští výrobní operace, používají elektronickou dokumentaci a sledují vlastní výkonnost. To eliminuje potřebu papírování a motivuje pracovníky k lepším výsledkům.

 

🟦 Vedoucí– kteří díky systému sledují výrobu s reálnými daty. Detekují nesrovnalosti ve výrobě a mohou je stopnout. Tím mohou nastavit lepší procesy, omezit počet špatných dílů a plýtvání materiálem i lidskými zdroji.

 

🟦 Management – ten sleduje aktivity jednotlivých pracovišť v reálném čase, aniž by musel být fyzicky přítomen ve výrobě. Díky systému získává management data potřebná k důležitým rozhodnutím. Zprávy, Alarmy, Eskalace, OEE performance a další nástroje může použít k analýze operací na makro i mikro úrovni.

 

Tak co myslíte? Není jednodušší přenechat řízení výroby MES xTrace a usnadnit si tak svou práci? Nasadili jsme vám brouka do hlavy? Však popřemýšlejte. Rozhodnout se musíte už sami.

Odebírejte novinky

Zásady ochrany osobních údajů