Produkty

Přehled zařízení pro značení a čtení čárového kódu.

Software

Vyvíjíme nové produkty z oblasti automatické identifikace. Našim cílem je usnadnit a zefektivnit práci.

Jsme nadšenci a lídři v oboru.

Umožňují potisk samolepicích etiket, visaček či RFID etiket. Uplatnění najdou ve všech oborech od logistiky po výrobní provozy. Poradíme, který typ se nejlépe hodí do kanceláře, skladu nebo pro výrobní linku.

Terminály pro sběr dat, průmyslová PC a tablety

Mobilní terminál slouží pro sběr dat v náročných provozech ať už skladů, průmyslových hal nebo nemocnic. Na rozdíl od snímače čárový kód nejenom přečte, ale umí ho i zpracovat a pomocí klávesnice vkládat další informace.

Snímače (čtečky) čárových kódů

Zajišťují rychlé a bezchybné čtení lineárních i dvourozměrných (2D) čárových kódů. Využití najdou například v maloobchodě,  na výdejních místech ve skladech, u výrobních linek nebo ve zdravotnictví.

Kamerové systémy

Identifikace produktů pomocí čárového kódu a automatická vizuální kontrola. Pro zefektivnění a zpřesnění výrobních procesů je nutné zařízení, které umožňuje velkou rychlost přenosu a dokáže zpracovat obraz ve vysokém rozlišení.

Verifikátory kódů

Slouží k měření kvality tištěných čárových kódů na široké škále různých druhů výrobků a balení, a také přímo vyražených kódů metodou DPM. Měření probíhá dle mezinárodních ISO a IEC norem a výsledkem je verifikační protokol.

Průmyslová PC a tablety

OS Windows zařízení jsou ideální řešení pro interaktivní komerční použití. Tato PC najdou využití například ve výrobě, obchodě či lékařském průmyslu.

Pro tvorbu a tisk etiket

Software pro návrh a tisk etiket , který vám pomůže během chvilky vytvořit profesionálně vypadající štítky.

Kompletní řešení

Poradenská činnost

Poradíme, co je pro vás opravdu důležité řešit

Implementace

Řešení vám sami nasadíme a zaškolíme zaměstnance

Podpora

V rámci podpory vyřešíme jakýkoliv váš dotaz

Servis

Se servisní smlouvou řešíme vaše požadavky přednostně

Školení

Pro práci s naším řešením zaškolíme vaše zaměstnance

Zakázkový vývoj

Rádi přizpůsobíme funkcionalitu vašim požadavkům

Spotřební materiál

Doporučíme kvalitní barvicí pásky a samolepicí štítky

Zakázkový potisk

Vyrobíme etiketu na zakázku s vaší grafikou a čárovým kódem

PROCES ŘÍZENÍ PROJEKTU JE KLÍČOVÝ

Máme za sebou stovky realizací, díky kterým jsme naše procesy optimalizovali tak, že zaručují efektivní spolupráci mezi námi a vámi.

Před vývojem nového produktu začínáme vstupní studií, která je shrnutím vašich požadavků a cílů, a jejímž výstupem je předběžný návrh řešení včetně rámcové cenové nabídky. Teprve po odsouhlasení přistupujeme k tvorbě podrobné analýzy řešení.

Po celou dobu naše jednotlivé kroky procházejí vašim schvalovacím procesem. Nestane se tak, že by došlo k předání nevyhovujícího řešení.

 

Zastupujeme:

Mám zájem o …

    nebo nás kontaktujte na