27. 10. 2017

Prstýnkový snímač Unitech MS650

Při práci na prodejně, ve skladech nebo při doručování zboží je třeba mít volné ruce pro co nejpohodlnější manipulaci se zbožím. Kolikrát se stane, že držíte v ruce čtečku čárových kódů a zároveň podáváte obří krabici zákazníkovi a stačí málo, aby vše skončilo na zemi…

Snadná manipulace se zbožím

Přenosný prstýnkový (kruhový) skener MS650 je ultralehká kompaktní čtečka čárových kódů s rozhraním Bluetooth. Jeho velikost a provedení vám umožní nosit ho na prstech, aby byly obě ruce volné pro snadné zacházení se zbožím a pro jednoduché snímání čárového kódu. Tento prstencový skener dokáže číst 1D čárové kódy a je navržen tak, aby zjednodušil pracovní postup pro širokou škálu pracovních činností například ve skladech, logistických centrech, maloobchodě nebo v zásobování.

Svoboda pohybu vede k efektivnější práci

Prstýnkový skener MS650 umožňuje jeho operátorovi přesunout produkty, obaly, materiály a provádět čtení čárových kódů efektivněji, bezpečněji a pohodlněji. Ať už upřednostňujete levou nebo pravou ruku, moderní ergonomický a lehký design (20,5 g) poskytuje bezkonkurenční svobodu pohybu. MS650 je navržen tak, aby bylo možné aktivovat čtení čárového kódu dotykovým aktivačním tlačítkem, který se nachází na obou stranách snímače.

Čitelnost čárového kód na obrazovce 

Díky vysokorychlostnímu dekodéru, který je spárován s agresivním skenovacím modulem, čte MS650 1D čárové kódy a nabízí přesné zachycení čárových kódů buď z obrazovky (LCD), nebo z tištěných etiket. Pro zajištění přesného zaměření na čárové kódy je MS650 vybaven tenkým ostrým laserovým zaměřovačem.

Flexibilní připojení

S rozhraním Bluetooth je MS650 snadné spárovat se smartphony a tablety (včetně iOS nebo systému Android) bez složitého nastavení. Model MS650 nabízí uživateli schopnost pracovat nepřetržitě po dobu celé 8hodinové pracovní doby.

Jeho univerzální výhodou je, že provádí flexibilní operace sběru dat jak v on-line bezdrátovém režimu, tak v režimu off-line paměti (Batch), včetně několika komunikačních rozhraní (BT HID / USB HID / USB VCP).

Klíčové vlastnosti

Lehký (pouze 20,5 g) a jedinečný design nositelného kroužku – pohodlné ovládání

Flexibilní design: Spínač pro aktivaci dvojitého dotyku – pro aktivaci levého a pravého ovládání

Lze připojit bezdrátově – volnost pohybu

Snadno se spáruje se smartphony a tablety (zařízení Windows, iOS a Android) pomocí technologie Bluetooth® 4.1 / Class 2

Agresivní skenovací stroj – Čtení 1D čárových kódů z obrazovky

Robustní a odolný design (IP42 a 1,5m pád z výšky)

Životnost baterie na plné nabití – až 8 hodin